Passa al contingut principal

REALITAT AUGMENTADA: Les diverses formes geomètriques




"L'ús de les TIC constitueix una oportunitat i, al mateix temps, un desafiament que enfronta els ciutadans i les organitzacions a la tasca inajornable de trobar-los sentit i ús crític".

Les tecnologies de la informació i de la comunicació o les noves tecnologies són eines fonamentals del nostre dia a dia. Tot i que, les TIC tenen molts aspectes positius també són un gran repte per la nostra societat. En primer lloc, aquestes tecnologies ens proporcionen la oportunitat d’accedir més ràpidament a un coneixement més globalitzat. A més, aquests projectes tant innovadors han ajudat a evolucionar el món sencer.

Això, ha creat un problema social entre els ciutadans i les organitzacions, ja que, el fet d’introduir les TIC, ha transformat completament la nostra realitat. Per tant, és necessari un canvi complert per a fomentar l’esperit crític dels ciutadans on, les institucions s’encarreguin d’incentivar la creativitat, de donar la capacitat de contrastar i debatre grans quantitats d’informació i, una fluïdesa i facilitat comunicativa per a les properes generacions.

Comentaris