Passa al contingut principal

EL DRET D'APRENDRE

LA CREACIÓ D'UN PODCAST

Després d'estar treballant amb diversos jocs de eduapp, hem escollit tres que són "Spelling 1", "Match it up 1" i "Animal train". Cadascun d'aquests, estan dissenyats per motivar a l’infant a aprendre, ja que és una manera dinàmica d’ensenyar diversos conceptes. Serveixen per afavorir i potenciar el seu desenvolupament cognitiu, amb la finalitat de facilitar l’aprenentatge significatiu i cooperatiu.  

També creiem que aquest tipus d'activitats són molt útils com a recurs professional de l’educació, pel fet que suposen un contacte directe amb la realitat i avui dia estem totalment envoltats de tecnologia. A més a més, com a educador/a és una eina molt àmplia i interessant per a treballar amb els infants diversos temes.


El primer joc “Spelling 1” tracta d’ordenar les diferents lletres que ens mostra la pantalla amb el propòsit de formar una paraula, ajudant-nos d’una imatge. D’aquesta manera els nens i nenes aprenen el concepte de la imatge relacionada amb la paraula que ells mateixos formen.





El joc “Match it up 1” consisteix en relacionar imatges d’animals. Al centre de la pantalla apareix una imatge d’un animal i al voltant d’aquesta, molts animals més, a partir d’aquí, l’infant ha d’arrossegar l’animal que correspongui a la imatge per relacionar-lo.






L’últim joc “Animal traint” pretén ensenyar els animals dividits en 7 àrees (animals d’aigua, de granja, del desert, de la neu, etc). S’ha d’escollir una d’aquestes àrees i a partir d’aquí relacionar l’animal que surti escrit dins del tren amb la imatge d’aquest. Per exemple, al tren posa: tigre, doncs d’ha de buscar ràpidament la fotografia del tigre i posar-la dins.


L'ús o la prohibició dels mòbils en els centres educatius:


















Comentaris