Passa al contingut principal

LA IDENTITAT DIGITAL

Avui en dia, la identitat digital és un dels aspectes més importants que ens representen a l'hora d'exposar-nos públicament. Aquesta es pot definir com la informació publicada a les diverses xarxes socials sobre el nostre dia a dia, que ens defineix i jutja la nostra manera de ser. 

Consultant el nom de cadascú dels membres del grup, hem pogut trobar les entrades en les quals apareixen xarxes socials, entre d'altres. També estan publicades diferents imatges nostres al cercador i hem pogut observar que tot i això res ens compromet. 

Un tema a destacar, és la pèrdua de la intimitat o privacitat, ja que el fet d'estar publicant novetats contínuament a les xarxes socials comporta que les persones sàpiguen "què fem?, on estem?, amb qui estem?, etc". 

Cal dir que en altres casos si que es troba informació compromesa d'individus on exposen i reflecteixen el seu dia a dia sense ser conscients de les repercusions que això pot generar. Aquest tipus d'informació pot ser fatal per un proper futur d'aquestes persones, ja sigui per la identitat digital professional o personal, pel fet que qualsevol persona hi pot accedir.

Per tant, podem afirmar que les nostres publicacions poden afectar en el nostre futur amb l'excés d'informació que la gent pot arribar a saber sobre nosaltres, i per això hem de fer ús de les xarxes amb coneixement.


AEME URV, PUBLICACIÓ PEXELS (2018)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL DRET D'APRENDRE

LA CREACIÓ D'UN PODCAST Després d'estar treballant amb diversos jocs de eduapp , hem escollit tres que són "Spelling 1", "Match it up 1" i "Animal train". Cadascun d'aquests, estan dissenyats per motivar a l’infant a aprendre, ja que és una manera dinàmica d’ensenyar diversos conceptes. Serveixen per afavorir i potenciar el seu desenvolupament cognitiu, amb la finalitat de facilitar l’aprenentatge significatiu i cooperatiu.   També creiem que aquest tipus d'activitats són molt útils com a recurs professional de l’educació, pel fet que suposen un contacte directe amb la realitat i avui dia estem totalment envoltats de tecnologia. A més a més, com a educador/a és una eina molt àmplia i interessant per a treballar amb els infants diversos temes. El primer joc “Spelling 1” tracta d’ordenar les diferents lletres que ens mostra la pantalla amb el propòsit de formar una paraula, ajudant-nos d’una imatge. D’aquesta manera els nens i...